fbpx partnereknek
partnereknek Phone

gyakran ismételt kérdések

Meddig hordatók a pótrészek?

A hairtalk póthajak 8-10 héten át hordhatók egyhuzamban a vendég hajának növekedésétől függően. Ez a javasolt hordási idő, hogy elkerüljük a gubancolódást, szöszösödést és kócolódást és biztosítsuk, hogy az illesztés kellően közel legyen a hajtőhöz.

Újra fel tudom használni a pótrészeket?

Igen, a hajak legfeljebb három alkalommal újrahasználhatók.

Három használat után az illesztések megvastagodhatnak, így szükségessé válik, hogy lecseréljük a hajat.

Győződj meg róla, hogy beszerezted a szükséges oldószert és a ragasztószalagokat az újbóli használathoz.

Ez valódi emberi haj?

Igen, a hajak Indiából érkeznek. Maga a pótrészek összeállítása Kínában történik Ázsiából, Európából és az Egyesült Államokból származó alapanyagokból. A mi póthajaink 100{2f3ed0caedfa69a8fd659f8c63ace1a807efc60121c7d7f1ef193c978c55c309}-ban Remy emberi hajakból készülnek, ez azt jelenti, hogy a hajszálak kutikulája sértetlen és mind egy irányba néznek. Ezáltal nincs gubancolódás, csomósodás vagy visszafordított, rövid szálak. A hairtalk extension fun pedig egy keverék, mely hőálló színtetikus anyagokból és emberi hajból áll.

Az élénk színek tipikusan 1-2 hajmosásig drasztikusan fakulnak, de ez a keverék tovább megőrzi a színek vibrálását. Ez a termék ugyanúgy formázható alacsony hőfokon, mint a többi normális emberi hajból készült póthaj.

Festhetőek a póthajak?

A világosítást nem javasoljuk. Platinaszőke árnyalatokért használhatsz tonert a No.613 vagy No.25 árnyalatokon. A színezési folyamat közben kerüld el, hogy a színező az illesztésekhez érjen. Ha úgy döntesz, hogy a kívánt hajszín elérése érdekében átszínezed a hajat ajánlott a felrakást követően 24–48 órát várni, hogy a ragasztás jól rögzüljön.

Kérjük, ne feledkezz meg róla, hogy a póthaj színezése, festése vagy világosítása automatikusan a garancia elvesztését jelenti.

Festhetőek a lenőtt tövek?

Igen, a lenövéseket lehet festeni, de vigyázni kell, hogy a festék ne érjen a ragasztásokhoz. Javasolt a tőfestést 24-48 órával a felrakás előtt elvégezni. Ha szükséges tőfestést végezni két felrakás között és van elég lenőtt rész, hogy elkerüljük a ragasztásokat, javasoljuk, hogy végezz részleges tőfestést a hajvonal mentén. Kérjük, ne feledd, hogy a póthaj festése a garancia elvesztését jelenti.

Vasalható, göndöríthető vagy szíárítható-e a haj?

Minden fentemlített hőhatás rendben van. Ne engedjük a vendégeknek, hogy hajszárítóbúra alá üljenek vagy egyéb más fentebb említett módokon direkt hőhatásnak tegyék ki az illesztéseket. Koncentrált hő hatására a ragasztós rész ragacsossá válik. A hairtalk extension fun color póthajak hőálló, szintetikus keverékből vannak, amelyek alacsony hőfokon formázhatóak.

Milyen hajápolók használhatóak a póthajakon?

Ajánljuk, hogy vendégeink a hairtalk hajápoló termékpalettáját használják. Ezek a termékek speciálisan póthajakra lettek kifejlesztve. Sűrű állagú kondícionálót ne használjunk a fejbőrön és az illesztéseknél, inkább csak a hajhosszon és a végeken. Emlékeztessük vendégeinket arra, hogy hosszabb ideig öblítsék hajukat, mint általában, alaposan a választékoknál is hogy biztosan ne maradjon semmilyen ápoló anyag sem a hajban, sem a fejbőrön. Kerüljük az alkohol, olaj és etanol tartalmú termékeket.

Hogyan távolíthatóak el?

A hairtalk illesztéseket kizárólag képzett szakember távolíthatja el.

Hány féle színből lehet választani?

Több mint 40 féle színárnyalatból lehet választani, melyeket egymással keverve több mint 1000 féle egyéni színkombináció hozható létre. Az aktuális színkínálatunkat megtalálhatod a saját hairtalk Professzionális Színpalettádon.

Vannak különböző hajtípusok?

A hairtalk hajak eredetileg enyhén hullámosak.

A haj viselhető egyenesen vagy hullámosan is.

 

Mennyi haj van egy csomagban?
A pótlások típusai ragasztócsíkok
hairtalk extensions 12
hairtalk extensions plus 12
hairtalk extensions plus
with line color
12
hairtalk mini 20
hairtalk mini plus 20
hairtalk extensions fun 6
colormelts 20
hairband 1

 

Lehet úszni, edzeni vagy szaunázni?

Igen, úszás előtt javasoljuk, hogy használd a kondicionálót a hajon és ne öblítsd ki. Ez táplálja és hidratáltan tartja a hajat. Megakadályozza, hogy a káros anyagok, mint a klór és egyéb ásványok felszívódjanak a hajba. A kosztól és az izzadságtól gubancolódik a haj, ezért a vendégeinknek javasoljuk, hogy viseljék lófarokban a hajukat edzés és szaunázás közben. Meg kell mosni a hajukat edzés után és a fésüljék is át edzés előtt és után is.

A napfény és a naptejek esetenként elszíneződést okozhatnak.

Milyen hosszúságúak a póthajak?

25 cm, 40 cm, 55 cm.