gyakran ismételt kérdések

A hairtalk póthajak 8-10 héten át hordhatók egyhuzamban a vendég hajának növekedésétől függően. Ez a javasolt hordási idő, hogy elkerüljük a gubancolódást, szöszösödést és kócolódást és biztosítsuk, hogy az illesztés kellően közel legyen a hajtőhöz.

Igen, a hajak legfeljebb három alkalommal újrahasználhatók.

Három használat után az illesztések megvastagodhatnak, így szükségessé válik, hogy lecseréljük a hajat.

Győződj meg róla, hogy beszerezted a szükséges oldószert és a ragasztószalagokat az újbóli használathoz.

Igen, a hajak Indiából érkeznek. Maga a pótrészek összeállítása Kínában történik Ázsiából, Európából és az Egyesült Államokból származó alapanyagokból. A mi póthajaink 100%-ban Remy emberi hajakból készülnek, ez azt jelenti, hogy a hajszálak kutikulája sértetlen és mind egy irányba néznek. Ezáltal nincs gubancolódás, csomósodás vagy visszafordított, rövid szálak. A hairtalk extension fun pedig egy keverék, mely hőálló színtetikus anyagokból és emberi hajból áll.

Az élénk színek tipikusan 1-2 hajmosásig drasztikusan fakulnak, de ez a keverék tovább megőrzi a színek vibrálását. Ez a termék ugyanúgy formázható alacsony hőfokon, mint a többi normális emberi hajból készült póthaj.

A világosítást nem javasoljuk. Platinaszőke árnyalatokért használhatsz tonert a No.613 vagy No.25 árnyalatokon. A színezési folyamat közben kerüld el, hogy a színező az illesztésekhez érjen. Ha úgy döntesz, hogy a kívánt hajszín elérése érdekében átszínezed a hajat ajánlott a felrakást követően 24–48 órát várni, hogy a ragasztás jól rögzüljön.

Kérjük, ne feledkezz meg róla, hogy a póthaj színezése, festése vagy világosítása automatikusan a garancia elvesztését jelenti.

Igen, a lenövéseket lehet festeni, de vigyázni kell, hogy a festék ne érjen a ragasztásokhoz. Javasolt a tőfestést 24-48 órával a felrakás előtt elvégezni. Ha szükséges tőfestést végezni két felrakás között és van elég lenőtt rész, hogy elkerüljük a ragasztásokat, javasoljuk, hogy végezz részleges tőfestést a hajvonal mentén. Kérjük, ne feledd, hogy a póthaj festése a garancia elvesztését jelenti.

Minden fentemlített hőhatás rendben van. Ne engedjük a vendégeknek, hogy hajszárítóbúra alá üljenek vagy egyéb más fentebb említett módokon direkt hőhatásnak tegyék ki az illesztéseket. Koncentrált hő hatására a ragasztós rész ragacsossá válik. A hairtalk extension fun color póthajak hőálló, szintetikus keverékből vannak, amelyek alacsony hőfokon formázhatóak.

Ajánljuk, hogy vendégeink a hairtalk hajápoló termékpalettáját használják. Ezek a termékek speciálisan póthajakra lettek kifejlesztve. Sűrű állagú kondícionálót ne használjunk a fejbőrön és az illesztéseknél, inkább csak a hajhosszon és a végeken. Emlékeztessük vendégeinket arra, hogy hosszabb ideig öblítsék hajukat, mint általában, alaposan a választékoknál is hogy biztosan ne maradjon semmilyen ápoló anyag sem a hajban, sem a fejbőrön. Kerüljük az alkohol, olaj és etanol tartalmú termékeket.

A hairtalk illesztéseket kizárólag képzett szakember távolíthatja el.

Több mint 40 féle színárnyalatból lehet választani, melyeket egymással keverve több mint 1000 féle egyéni színkombináció hozható létre. Az aktuális színkínálatunkat megtalálhatod a saját hairtalk Professzionális Színpalettádon.

A hairtalk hajak eredetileg enyhén hullámosak.

A haj viselhető egyenesen vagy hullámosan is.

A pótlások típusai ragasztócsíkok
hairtalk extensions 12
hairtalk extensions plus 12
hairtalk extensions plus
with line color
12
hairtalk mini 20
hairtalk mini plus 20
hairtalk extensions fun 6
colormelts 20
hairband 1

Igen, úszás előtt javasoljuk, hogy használd a kondicionálót a hajon és ne öblítsd ki. Ez táplálja és hidratáltan tartja a hajat. Megakadályozza, hogy a káros anyagok, mint a klór és egyéb ásványok felszívódjanak a hajba. A kosztól és az izzadságtól gubancolódik a haj, ezért a vendégeinknek javasoljuk, hogy viseljék lófarokban a hajukat edzés és szaunázás közben. Meg kell mosni a hajukat edzés után és a fésüljék is át edzés előtt és után is.

A napfény és a naptejek esetenként elszíneződést okozhatnak.

Lépj velünk kapcsolatba

Állunk rendelkezésedre. Minden kérdésedre válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehetséges

Webert Team Kft.
Párta utca 102., 1162. Budapest

+36305893797
Ez az oldal Cookie-kat használ

Az oldal használatával engedélyezed ezeket

Engedélyezés, bezárás