Üdvözlet

Hajhosszabítás és hajdúsítás tréning a hairtalk-tól

A képzés két részre oszlik: elméleti és gyakorlati oktatásra.

 

Az elméleti rész tartalmazza a legfontosabb információkat a hairtalk hosszabbítási és dúsítási eljárásairól, a hajak típusairól, a hajak ápolásáról, hajvágásról, színezésről és arról, hogyan készítjük fel a vendégeket a hajak felhelyezésére.

 

A gyakorlati oktatás során megtanuljuk, hogyan helyezzük fel helyesen a hairtalk termékeit, gyakoroljuk az eltávolítást majd újra felrakást a gyakorló babafejeken és a dúsítást a hairtalk pótrészeinek használatával (hairwear rendszer).

Ebben a részben beszélünk a vásárlók kiszolgálásáról, ahogyan arról is, miként rendeljük meg a hairtalk termékeket.

Minden résztvevő teljes ismertető anyagot kap a hairtalk módszeréről és a gyakorlatot szerez, amely szükséges a professzionális hairtalk hajpótláshoz. Ezekről egy tanúsítványt is kiállítunk a résztvevők számára.

Továbbá minden szalon kap ismertető

anyagokat szórólapok, matricák és katalógusok formájában.

Az oktatás ingyenes.

A tréning részeként minden szalon kap egy hairtalk color ring-et (emberi hajból készült színpalettát) és egy hairtalk mini hajkefét, amelynek a segítségével elkészíthetjük a leválasztásokat a vendég haján.

A gyakorlaton használt anyagokat cégünk biztosítja a résztvevők számára.

A képzésre való jelentkezéssel elsajátíthatod a technikákat, melyek lehetővé teszik, hogy új szalonszolgáltatásokat nyújthass a vendégeid számára.

Ez a tudás nem igényel semmilyen anyagi befektetést. A képzés után hivatalos hairtalk hajhosszabító és hajdúsító szalonná válsz és használhatod a hairtalk szolgáltatásokat.

Csatlakozz a hairtalk családhoz.

A mottónk: Hajhosszabítás vagy hajdúsítás kémiai szolgáltatás nélkül - a legújabb hajszíntrendek néhány perc alatt. Az oktatás nem jár vásárlási kötelezettséggel.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségen: info@hairtalk.hu

Lépj velünk kapcsolatba

Állunk rendelkezésedre. Minden kérdésedre válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehetséges

Webert Team Kft.
Párta utca 102., 1162. Budapest

+36305893797
Ez az oldal Cookie-kat használ

Az oldal használatával engedélyezed ezeket

Engedélyezés, bezárás